Tämä sivu on tulostettu Merikarvia-seura ry:n internetsivuilta. maanantaina 17.6.2019 klo 10:59

Etusivu > Yhdistys > Toimintasuunitelma 2018

Merikarvia-seura ry
TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2018
Pidetään yleiset sääntömääräiset kevät- sekä syyskokoukset. Seuran hallitus kokoontuu tarvittaessa vuoden aikana useitakin kertoja.

JÄSENHANKINTA
Jäsenhankintaa jatketaan aktiivisesti ja jäsenten huomioiminen jatkuu.

Järjestetään Merikarvia-viikon tapahtumat: Kalaa ja kulttuuria, satamakierros sekä kotiseutujuhla yhdessä kulttuuritoimen kanssa.
Järjestetään kotiseutuiltoja eri teemoilla tarpeen mukaan. Toteutetaan Merikarvia-viikolla oma näyttely Rantahuoneella, Savugalleriassa tai kunnanviraston aulassa.

HANKKEET
Ylläpidetään pyttymuseota ja pyritään vahvistamaan ja koordinoimaan museoiden toimintaa.

Jatketaan arvokasta valokuvien tallentamis- ja tunnistamistyötä.

Toimitetaan Lions Club Merikarvian kanssa ”Merikarvian Joulu” -lehteä.
Jatketaan entisten tutkimusten syventämistä, mm. Bäkkengin historian selvittämistä.

Kartoitetaan Sata saarenrantaa Lieder-hankkeena yhdessä Selkämeren kansallispuiston ystävät ry:n kanssa.

Suunnitellaan maankohoamismonumenttia mm. Krookkaan.

Tehdään ehdotuksia teiden tai paikkojen uudelleen nimeämisestä.

Tehdään yhteistyötä MekaTV:n kanssa.

Suunnitellaan seuran valokuvista kattava kirjanen.

TIEDOTUSTOIMINTA
Kevätkokouskutsun yhteydessä postitetaan jäsenkirje.
Merikarvia-viikon tapahtumista laitetaan ilmoitus kunnan matkailupalveluun ja Merikarvia-lehteen.
Paikallislehdessä uutisoidaan seuran kokouksista ja toiminnasta.
Kotisivuja uudistetaan edelleen ja sinne kerätään aineistoa.
Pidetään yhteyttä Kotiseutuliittoon.

Merikarvia-seura jakaa koulun kevätjuhlassa kaksi stipendiä kotiseutuhenkisille oppilaille sekä tukee paikkakunnan harrastustoimintaa voimavarojensa mukaan.