Tämä sivu on tulostettu Merikarvia-seura ry:n internetsivuilta. perjantaina 5.6.2020 klo 10:16

Etusivu > Yhdistys > Toimintasuunnitelma 2017

Pidetään yleiset sääntömääräiset kevät- ja syyskokous. Seuran hallitus kokoontuu tarvittaessa vuoden aikana.
JÄSENHANKINTA
Jäsenhankintaa jatketaan aktiivisesti ja jäsenten huomioiminen jatkuu.
Järjestetään Merikarvia-viikon tapahtumia: Kalaa ja kulttuuria, hautausmaat -kierros sekä kotiseutujuhla yhdessä kulttuuritoimen kanssa.
Järjestetään tupailtoja eri teemoilla tarpeen mukaan.
Toteutetaan Merikarvia-viikolla oma näyttely ravintola Rantahuoneella, Galleria Vanhassa Savussa tai kunnanviraston aulassa.
Osallistutaan Suomi 100 -juhlaan järjestämällä ohjelmallinen teemailta.
HANKKEET
- Ylläpidetään pyttymakasiinia ja pyritään vahvistamaan ja koordinoimaan museoiden toimintaa.
- Jatketaan arvokasta valokuvien tallentamis- ja tunnistamistyötä.
- Toimitetaan Lions Club Merikarvian kanssa ”Merikarvian Joulu” -lehteä.
- Jatketaan entisten tutkimusten syventämistä, mm. Bäkkengin historian selvittämistä.
- Jatketaan osallistumista Merikarvian merikalastajien sanakirja- ja karttahankkeeseen yhdessä Selkämeren kansallispuiston ystävät ry:n kanssa.
- Suunnitellaan maankohoamismonumenttia muun muassa Krookkaan.
- Toteutetaan Sukujen Silta Leader-hanketta.
TIEDOTUSTOIMINTA
- Kevätkokouskutsun yhteydessä postitetaan jäsenkirje.
- Merikarvia-viikon tapahtumista laitetaan ilmoitus kunnan matkailupalveluun ja Merikarvia-lehteen.
- Paikallislehdessä uutisoidaan seuran kokouksista ja toiminnasta.
- Kotisivuja uudistetaan ja sinne kerätään aineistoa.
- Pidetään yhteyttä Kotiseutuliittoon.
Merikarvia-seura jakaa koulun kevätjuhlassa kaksi stipendiä kotiseutuhenkisille oppilaille sekä tukee paikkakunnan harrastustoimintaa voimavarojensa mukaan.