Tämä sivu on tulostettu Merikarvia-seura ry:n internetsivuilta. torstaina 23.9.2021 klo 5:20

Etusivu > Ajankohtaista > Uuden kirjan lisäksi myös aiemmin julkaistuja kirjoja myynnissä

Uuden kirjan lisäksi myös aiemmin julkaistuja kirjoja myynnissä

Uuden kesäkuussa 2021 julkaistun Pytingiltä pytingille -kirjan lisäksi Merikarvia-seuralla on myynnissä muutama vanhempi kirja.

Pytingiltä pytingille -kirjaa Merikarvian historiallisista rakennuksista on myynnissä hintaan 30 € kunnanvirastossa, K-marketissa, ravintola Sinihelmessä, Galleria Vanhassa Savussa, Tepe Painossa ja Lankosken Köffillä.

Uutta kirjaa ja myös vanhempia julkaisujamme voi tilata Erkki Vanhatalolta, puh. 0400 836 879. Postitus maksaa kympin.

PYTINGILTÄ PYTINGILLE Muistikuvia Merikarvian vanhoista rakennuksista ja niiden ihmisistä. Merikarvia-seura ry, 2021. Hinta 30,00 eur.
Pytingiltä pytingille isompi kuva (Valokuva, 485 kt)
RANTAHUONEITA JA RÄÄKIPAATTEJA Merenmakuisia tarinoita Merikarvialta Matleena Pekkanen, Merikarvia-seura, 2002. Hinta 5,00 eur.
Rantahuoneita ja rääkipaatteja isompi kuva (Valokuva, 604 kt)
PRESUHOUSU JA PÖÖKSHATTU Pröttikarvian sanoja nykysuameks Kerttu Pollari, 2005. Hinta 5,00 eur.
Presuhousu ja pöökshattu isompi kuva (Valokuva, 624 kt)
REIDALLISTA TEKOO Sopevia sanontoja Merikarviam murteella Kerttu Pollari, 1999. Toinen painos 2008. Hinta 5,00 eur.
Reidallista tekoo isompi koko (Valokuva, 539 kt)
Sivuston toteutus: Hakosalo Innovations OyLisätietoa evästekäytännöstä