Pytingiltä pytingille -kirjan julkistamistilaisuus
Etusivu > Sukujen silta -hankkeen verkkosivut

Sukujen silta -hankkeen verkkosivut

Julkaistu 13.12.2021
Vuonna 2017 toteutettiin Sukujen silta -hanke. Lue lisää hankkeesta Merikarvia-seuran hallinnoimalta Sukujen silta -verkkosivuilta.
"Merikarvian ja Pohjois-Satakunnan alueelta on lähtenyt suuri määrä asukkaita siirtolaisiksi Kanadaan, Yhdysvaltoihin, Australiaan ja Ruotsiin. Monet näiden siirtolaisten jälkipolvista ovat menettäneet sukukontaktinsa Suomen.

Sosiaalisen median ja englanninkielen lisääntyneen käytön myötä monet ovat alkaneet etsiä suomalaisia juuriaan sekä sukulaisiaan muun muassa Merikarvian ja Pohjois-Satakunnan alueelta.

Merikarvia-seuran tavoitteena olisi auttaa näitä suomalaissyntyperäisiä löytämään juuriaan sekä sukulaisiaan. Hankkeen tavoitteena on kerätä historiallista tietoa sekä tarinoita maastamuuttajista tietopankiksi ja web-näyttelyksi niin suomalaisten kuin ulkomaistenkin yhteistyökumppaneiden käytettäviksi hankkeen jälkeen myös tulevaisuutta ajatellen."
Päivitetty 13.12.2021 - Tulostettava versio -

Sivuston toteutus: Hakosalo Innovations OyLisätietoa evästekäytännöstä